Onze Vitalisators

Magspirit Stralingsbescherming en   Omgeving Vitalisator!

Magspirit

Magspirit Stralingsbescherming met deze Omgeving Vitalisator.

Stralingsbescherming  door Magspirit. U kent Magspirit van de uitermate krachtige vitalisatie van water, met zowel de Hand vitalisators om ieder drankje afzonderlijk te vitaliseren, als de Leiding vitalisators om het waterleidingsysteem in uw huis een boost te geven. Daar komt nu een nieuw ontwikkeld product bij: de Magspirit Omgevingsvitalisator voor stralingsbescherming. Nog meer harmonie en een gezondere leefomgeving.

In aanvulling op ons assortiment met tools voor de aanpak van verstorende stoffen in uw leefomgeving, is er nu de Magspirit Omgevingsvitalisator. De Handvitalisator kan eraan bijdragen dat verstorende stoffen verdwijnen uit uw glaasje water en andere drankjes. Onze Leidingvitalisator is bedoeld voor het wegnemen van ‘vervuilende’ factoren uit uw leidingsystemen. En daar komt nu een product bij: de Magspirit Omgevingsvitalisator, deze geeft u stralingsbescherming.

Meer en meer factoren hebben invloed op ons welbevinden. Het is uw en onze gezondheid waar we over praten en die is van onschatbare waarde, vanzelfsprekend! Daarom komt Magspirit nu met een aanvulling op het assortiment, met het oog op een totaalaanpak.

Er bevindt zich een soort ’vuil’ in onze huizen, vuil dat je niet kunt zien of ruiken, maar dat minstens zo van belang is om op te ruimen. Onder de term elektrosmog of stralingsbelasting dringen steeds meer belastende stoffen onze leefomgeving binnen. Deze stoffen kunnen negatieve effecten hebben op onze gemoedstoestand en op ons welzijn. Zowel fysiek als emotioneel, mentaal of spiritueel. Onzichtbare straling van laptop/PC, GSM, magnetron, waterbed, föhn, radio, koelkast, tv enzovoorts. En niet te vergeten WiFi, radiogolven en elektromagnetische straling: wat voor invloed heeft dat op onze gezondheid? Bescherm uw gezondheid met extra stralingsbescherming.

Prijs: €124.95

bestel nu

 

Handvitalisator

magspirit, watervitatisalisator

Magspirit Watervitatisator

Even roeren (5 seconden) is al voldoende om vloeistoffen zoals water, koffie, thee, of alcohol te ‘verlevendigen’ met de Handvitalisator. Het effect is direct merkbaar door van het water te proeven. Leidingwater heeft een boviswaarde van 300-3.000. Bij gezonde mensen past een boviswaarde van 6.500-8.000. Zie op Google: Boviswaarde Circle of Rotation.

De handvitalisator kan water naar een Boviswaarde van 26.000 brengen. De eigenschappen van dit water kunnen een positieve invloed hebben op de mens. Effecten kunnen zijn: een groter zelfreinigend vermogen, een fijnere smaak, makkelijker te drinken en een eventuele besparing op was- en reinigingsmiddelen.

De hand vitalisators zijn van dusdanige vorm en materiaal gemaakt, dat deze een hoge frequentie uitzendt en dit overdraagt op de vloeistoffen. De Handvitalisator kan gebruikt worden voor alle dranken en andere vloeistoffen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator, enkel schoonmaken na gebruik. De ingebrachte frequentie blijft behouden.

Prijs € 36,95 Lengte: 14 cm

bestel nu

 

Leidingvitalisator

Magspirit, water, vitalisator De vitalisator voor rondom de waterleiding is eenvoudig te plaatsen, voor of na de watermeter: de precieze plek maakt niet uit. Het is niet nodig om leidingen door te zagen of te solderen. De elementen van de leidingvitalisator zijn simpelweg met klittenband en kabelbinders om de leiding te plaatsen. De vitalisatoren passen om leidingen van 15-18mm, 22mm en 27mm. Andere maten graag apart aanvragen. De (inbouw)lengte van de vitalisator is 10cm en neemt dus nauwelijks plaats in. Een Leidingvitalisator voor andere leidingmaten: informatie op aanvraag. De Bovis(energie-)waarde van de leidingvitalisator is 36.000.

Een andere toepassing van de leidingvitalisator:
Als u de leidingvitalisator om de cv-leiding plaatst, wordt ook het negatief geladen water in de radiatoren weer positief geladen, wat een gunstige uitwerking kan hebben op de omgeving. Door de verbeterde warmteoverdracht functioneert de cv-ketel beter. Daarnaast kan de energiebesparende functie toenemen, zodat u mogelijk tot 5% bespaart op uw stookkosten.
De leidingvitalisatoren zijn in diverse diameters te bestellen:

Diameter 15-18 mm: prijs € 124,95 (met 4 staafjes)
Diameter 22 mm: prijs € 124,95 (met 4 staafjes)
Diameter 27 mm: prijs € 199,50 (met 7 staafjes)

bestel nu

 

geld-terug-garantieNiet tevreden? Geld terug-garantie
Magspirit biedt garantie op haar producten. Niet tevreden? Dan geven wij u uw geld terug. Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht en de werking van de Magspirit watervitalisator. Neem contact met ons op en stuur de watervitalisator binnen drie maanden retour. U ontvangt dan van ons 100% van de aanschafprijs terug. U betaalt alleen de  retour verzendkosten.

 

© Magspirit | Alle rechten voorbehouden.